Hjemmepåske, sol og tretusentrehundreogfemtitre  kaffekopper!

29.03.2021

Sjekk bildet!! Dette er i skrivende stund. Ti på seks, fremdeles står sola høyt og jeg elsker  at klokka er stilt til sommertid. Jeg nyter en iskald eplemost og hører fuglekvitter og lekelyder. Livet ass! Hjemmepåske er helt innafor på dager som denne. 

Hjemmepåske innebærer noen vakter, så helt fri er det ikke for min del, men litt annerledesdager blir det, og påske er helt topp da. Vi har besøk av Emils familie denne uka, og nå har akkurat hele gjengen gått tur med Mari i meis og sunget masse barnesanger. Jeg har handlet inn til ungdommens påskeegg i dag, noe jeg synes er kjempegøy hvert år, og ellers lest gjennom boka mi en aller siste gang. Nå er lanseringsdato klar, mer om dette kommer senere😉 

En annen ting fra denne dagen er at kaffemaskinen er renset og har oppsummert arbeidet sitt. Den har laget 59 kopper cappuchino og 3353 kaffekopper siden den kom i hus! Vi er rett og slett ganske så glade i kaffe her i huset, og hvis noen skal bytte kaffemaskin i disse dager så anbefaler jeg denne. En deilig innebygd Siemens-maskin med melkeskummer,. nam, den lager faktisk verdens beste kaffe! 

Håper alle har hatt en nydelig dag, med sol på nesa og masse frisk luft❤️ Våren!! ❤️


Stor klem fra Hanne