Helt på nett, rett og slett

26.03.2020

I dag er jeg helt på nett, rett og slett.

Akkurat i dag syntes jeg at jeg fortjente en sånn iskald lykke på boks, etter litt lite søvn et par netter og sjonglering med hjemmeskole, baby som ikke vil ha grøt, studie, kursforberedelser, husvask, styrketrening, trilletur, middagslaging, nettkurs og yoga. Fy flate, den smakte himmelsk. og siden jeg har ligget unna nocco i mange måneder, pga svangerskap og amming, følte jeg nesten at jeg syndet litt. Digg.


Læringskurven har vært ganske bratt de siste par ukene, for jeg er ikke veldig teknisk.
Hadde min første LIVE sending via Kick Treningssenter sist fredag, der instruktørene rullerer med å legge ut filmer og sende direkte video med treningsprogram til medlemmene.
Jeg hadde planlagt alt i god tid, hadde til og med satt på nedtelling fra siste timen før sending. Endelig telte den ned 3-2-1.... og så... ingenting. Svart skjerm og ingen mulighet til å overstyre.
Da kjente jeg at jeg ble litt svett. Der satt folk hjemme i stua si og skulle trene klokka ti, og ingen instruktør... Heldigvis var min svært tekniske, tålmodige og rolige mann hjemme. Han løste alt, og LIVE-sendingen var i gang et par minutter over tida. Det går faktisk bra.


I dag har jeg lagt inn en ny treningsvideo på nett, og jeg har hatt en LIVE-sending med kursgruppa mi i yoga ved stress.


I går hadde jeg møte med redaktøren min i zoom, jeg tar holistisk yogaterapi over nett med Anneli Mjøen og skal på forfatterevent helgen 18. Og 19. April- over nett så klart. Det skal tilføyes at alle disse tingene foregår over nett nå på grunn av korona-virus og den kollektive dugnaden for å unngå smitte. Men jeg kjenner at jeg har sans for denne muligheten til å nå ut til så mange, og at man kan fortsette med trening, kurs, utdanninger, samlinger også videre også videre selvom «alt» legges ned og stopper opp.
Jeg blir mer og mer glad i denne formen å lære og lære bort på også, og (forhåpentligvis) litt mer teknisk etter hvert.

Så nå heier jeg på Internett, zoom, skype og Facebook-grupper, og alle mulighetene de bringer med seg.

Flere som digger at mye kan fortsette som før, med en litt ny vri?

Teknisk klem fra meg