Godt Levert og nytt navnløst familiemedlem

09.02.2021

Endelig fikk vi rota oss til å bestille middager fra Godt Levert vi også, har snakket om det en stund. Som ny kunde fikk vi 300,- i rabatt på de to første leveringene, og det var veldig mye godt å velge i, så det var full spenning og store forventninger da kassa stod på trappa.  

Og skuffet ble vi ikke. Vi hadde valgt ut fire middager denne uka, en kyllingrett og tre vegetar. I går ble det hoisin- og limeglassert kylling med wokkede grønnsaker og fullkornsris. Kjempegodt og veldig enkelt å lage. Mindre matsvinn blir det også, da det følger med akkurat nok ingredienser til det man trenger. 
Nå virker det sikkert som at jeg er sponset av Godt Levert, he he, det er jeg ikke. Men syntes det er kult å prøve, digger konseptet og liker at de leverer til oss i lille Svarstad.

Ellers ble familien utvidet med en liten kamerat på jul i går. Jeg la ut film på snap og insta og skrev at jeg ønsket forslag til navn. Gjett om jeg fikk mange svar! Det viste seg at de aller fleste har en robotstøvsuger hjemme! Har ikke helt landet på kjønn enda, men navn kommer etter hvert. Det må sies at denne kameraten tar over etter Hjørdis, som er en enklere og billigere modell fra Jula. Hun har nå tatt fatt på sin pensjonisttilværelse nede i kjelleren. Også har vi Bjarne på vaskerommet da. Er sammen med en som
har en forkjærlighet til støvsugere, så nå har vi en liten flokk. Kan ikke skylde på det i hvert fall, når hybelkaninene titter frem.

I dag er mannen på brannvakt, og jeg har hatt en kosemorgen med mine tre håpefulle med God Morgen Norge og smoothie. Skikkelig kvalitetstid for mora. Lite planer for denne dagen annet enn babysvømming i kveld. Håper å få et glimt av sola og fange noen D-vitaminer.

Ha en fin dag❤️

Klem fra meg