Første desember

01.12.2020

Første desember. 

Det betyr 1. At pappaen min har bursdag, og 2. Spenningen med ventetid og adventskalendere! 

For minstemann var det selvsagt kjempespennende med sjokolade bak kalenderluka på mårrakvisten. Det ble ikke mindre spennende da hun kom inn på kontoret og fant sin første pakkekalender. I år måtte ungdommen ta til takke med kjøpekalendere med godis, men de virket i grunnen fornøyde de også:) Jeg syntes det var så innmari trivelig i dag, og følte at jeg fikk ekstra julestemning, så jeg fikk ekstra lyst til å være litt skikkelig husmor i år og bake litt julekaker etter hvert. He he, kanskje det blir litt i kakeboksen i år? Dette bakegreiene er jeg nemlig ikke særlig god på...!

Pappaen min fyller år i dag, og vi snakket sammen i telefonen da jeg kjørte til jobb i dag. Pappaen min er verdens fineste. Det synes sikkert alle om sin egen pappa, men tror min er den beste i hele verden uansett:) Dagen skulle feires med venner og god lunch, det hørtes koselig ut. Vi feiret pappa litt i helgen med middag og koselig samvær. Familietid er viktig og fint.

Jeg har jobbet dagvakt i dag. Kom hjem til Mongs fiskebollemiddag de luxe, og vi rakk en kaffe sammen før vi trillet opp på babysvømming. Det er som regel alltid sånn at en av oss jobber tirsdag kveld, men siden jeg avspaserte noen timer i kveld kunne vi dra på babysvømming begge to. Det er bare så innmari morsomt å være i vannet med den herlige baby-gruppa og flinke Astrid som instruktør. Tida flyr. Mari storkoser seg i vannet, og får utfordret seg på mange måter. Angrer ikke på at vi begynte på det, og synes det er helt topp med et sånt tilbud i Svarstad! Hvis du har baby eller større barn (finnes grupper for alle alderstrinn) og ikke har vært på bading med dem, meld dere på et kurs da vel! 

Det ble en kjapp styrkeøkt på meg i kjelleren i kveld, hele 36 minutter, he he. Men det er jaggu mye en får gjort på en god halvtime også, bare en er litt effektiv. Nei, nå roper senga på meg. I morgen har jeg fri, men har planer med ei fin venninne:) Gleder meg max!

Har forresten fått en smakebit fra forrige fotoshoot i dag, og gleder meg til å velge ut bilder til boka og dele med dere. Det var mye bra, Emilie Tallakstad er fantastisk fotograf. Det blir ingen smal sak å plukke ut noen få bilder fra alle de hun har tatt og sendt til meg. Takk, Emilie- you made my day.

Natta da dere!

Stor klem fra meg