Førjulstid er familietid❤️

18.12.2021
Jeg er ikke et typisk julemenneske. Jeg pynter lite, baker lite, spiller sjelden julemusikk, er ikke glad i julemat også videre også videre. Så trist, tenker du vel nå. Jeg vet jo at jula er en viktig og spesiell tid for veldig mange, og jeg vet ikke hvorfor jeg ikke er så opptatt av jul, men det viser seg at hverken mamma eller pappa heller er veldig julete av seg. Manglende jule-gener kanskje?? 

Men noe jeg liker med jul og førjulstid, er å treffe familie og gode venner. Ha tid til relasjoner. Og i dag har vi gjort akkurat det.

Mamma og pappa bad storebror Arnfinn med familie og min familie til middag på M&Y’s i dag. Der spiste vi god mat (nei, ikke juletallerken på meg… thai-mat ble det), etterfulgt av kaffe og kaker med lysbildefremvisning i Mangerjordet 2.
Det var kjempekoselig❤️ og datoer for flere treff i jula ble satt.

I dag har Emil, Mari og jeg hentet juletre som skal pyntes i morgen, så litt jul blir det altså! Mari har dessuten kommet hjem fra barnehagen med masse fin julepynt som skal frem. Det er den skjønneste pynten, jeg har fremdeles dorull-nisser fra ungdommene var små også❤️
 
Ellers har jeg rundet av denne fine lørdagen med yoga, meditasjon og takknemlighetsbok.  

Sånn er lørdagskvelden her i huset, mannen på tredemølla og jeg i hodestående og chanting av mantraer på sanskrit oppe i stua! 

Flere som har det sånn? 🤓😻😁 

Nattaklem fra meg ⭐️