Forberedelse av regn og vinter, koselig søndagsmiddag og yoga-undervisning

26.09.2021

En fin sommer og en om mulig enda flottere høst er kanskje forbi? Ikke vet jeg, men yr.no melder at sola skal erstattes med nedbør framover. Litt kjipt, for med høstmørket blir det litt trist med regn og søle, selv om det jo hører årstiden til.

Med den gode varmen som har vært, har vi hatt partytelt og masse puter ute på terrassen. I dag var det på tide å pakke det ned i putekasser og redde teltduken fra vind og regn. Selv om det er koselig å komme seg inn og tenne lys og fyre i peisen er det litt kjipt å tenke på at det snart er vinter. Synes jeg da. Liker best de andre tre årstidene vi har. 

Jeg hører på nyheter at mange har tatt helt av etter gjenåpning av landet vårt. Selv feiret jeg med litt klemming i dag. Vi var bedt på koselig søndagsmiddag hos Marit på fine Brubakken gård i Hvittingfoss. Marit serverte nydelig Lågalaks med deilig tilbehør og dessert og kaffe:) Kjempekoselig å bli bedt bort!

Det som er morsomt, er at jeg i mine tidlige ungdomsår oppholdt meg daglig på Brubakken, som den gang var en stor travstall drevet av Roger Wallman. I årene som fulgte var det flere skifter av trenere i stallen, men jeg og noen venninner var fast inventar. I mange mange år! Vi møkket bokser, pusset utstyr, rullet bandasjer og børstet og stelte hester. Noen dager fikk vi ri, andre dager fikk vi tomflasker som vi panta på Narvesen og kjøpte digg, bugg, smågodt og brus. 

I dag er hestene borte, og stallen er fylt opp med møbler. Brubakken Home har utrolig mye fint, og lager møbler etter mål. Selv har vi både spisebord og stoler, skap, garderober og barstoler derfra, og er veldig fornøyde med det.

Marit er også deltaker på Tønsberg Yoga sin teacher training, og siden vi har i hjemmelekse å undervise yoga ukentlig fikk jeg overtalt henne til å bli med ut til Svarstad for en times yoga etter middag. Søndag kveld... og jeg rakk akkurat å undervise en klasse før ukeslutt. Fornøyd med det!

Nå er det snart leggetid her i huset, har lånt meg ny krimbok i dag og gleder meg til å begynne på den. En ny uke venter, jeg starter den nye uka med en fridag, he he!

Fortsatt god søndag, sånn helt på tampen:)

Klem fra Hanne