Følelser og sånn

15.08.2020
Herlighet. Noen ganger skal det lite til for å åpne slusene mine, mulig det handler om syklus og alt det der. Men altså... de to siste dagene har jeg hørt podcasten til NRK, der Harald Eia og kona Nadina Bouhlou forteller om da de mistet gutten sin for et år siden. 

 
 Tobias het han, og det er også navnet på programmet. Tobias ble to måneder gammel. Han ble født i svangerskapsuke 34, og hadde en arvelig nyresykdom.

Podcasten er sterk, trist. Jeg har hulket og grått, og lengtet etter å holde rundt min egen baby.
Det er så urettferdig at noen skal behøve å oppleve noe så fælt som å miste barnet sitt.  
 

Det er så flott at de er åpne og deler det de har opplevd. Jeg tror det finnes masse trøst i å vite at en ikke er alene når noe så tragisk og grusomt skjer. 

Så dette er min anbefaling når du leter etter noe å høre på. Anbefaler kanskje ikke å høre den på treningssenter sammen med andre, slik jeg gjorde i dag. Egner seg nok best når man er for seg selv. Følelsene settes i hvert fall i sving. Og selvom man aldri helt kan forstå, fordi man ikke har opplevd det samme, kan en bare prøve å sette seg inn i hvordan det er å få den beskjeden, at barnet ditt kommer til å dø. Ventetiden. Usikkerheten. Sorgen.
 
Jeg fødte selv mitt tredje barn i juli i fjor. Kanskje det er derfor følelsene sitter utenpå huden under denne podcasten. 

 Har du noen podcast-tips i dag? Gjerne krim!

Klem, H