Ferie fra jobb og den ytre verden

16.08.2021
Foto: Emilie Tallakstad
Foto: Emilie Tallakstad

I nesten to uker av ferien min hadde jeg et opphold fra sosiale medier. Jeg logget meg rett og slett ut av Snapchat, Instagram og Facebook- og vet dere- det var veldig deilig! 

I hele prosessen med å gi ut bok, har jeg vært PÅ PÅ PÅ- det er noe man bare må være. Også kan det føre til at man rett og slett blir litt lei - av seg sjæl, rett og slett:) Av å hele tiden skulle fronte og markedsføre det en driver på med. Så to uker gjorde godt, og jeg tror ikke at jeg har gått glipp av så mye heller... (Eller?)...

Vel, jeg er tilbake. Likevel har jeg valgt å ikke skru på varslingene som ellers plinger inn i tide og utide. Det er stille på mobilen, og jeg må aktivt trykke meg inn for å se om det har "skjedd noe". Da blir det automatisk til at en sjeldnere åpner opp skjermen for å scrolle- det passer meg bra.

Noen flere som tok utfordringen med å logge seg av i sommer, eller som har innført noen grep for å ta kontroll over bruken av sin mobiltelefon? I så fall vil jeg gjerne høre fra deg/dere!

For mange er hverdagen tilbake, selv nyter jeg siste ferieuke. Høsten blir fin, og jeg har noen veldig kule planer som jeg skal fortelle mer om senere.

Sitter med en toast og kaffekoppen etter å ha levert Mari i barnehagen og tatt en styrkeøkt på Kick på hjemvei. Verdens beste start på dagen! Om en halvtime er det digitalt kurs i markedsføring via BoldBooks, dette er jeg med på hver mandag- det er nemlig mye som skal læres- prosessen er langt fra over når boka er ferdig skrevet... Puh!

Mannen ligger rett ut på sofaen etter 48 timersvakt i brannvesenet i Tønsberg, og jeg koser meg med en aldri så liten titt innom bloggen igjen. Hverdagene er ikke så verst altså- kaffe, litt stillhet og tid er gode stikkord for å rulle i gang uka på en god måte.

Håper DU nyter dagen!

Stor klem fra Hanne