Et par slakke dager før jobbmodus

14.10.2021
Er i grunnen ganske så fornøyd med turnuslivet mitt. Det er noe spesielt med å kunne være hjemme og ha fri når «alle» andre jobber. Men nå nærmer det seg tre langvakter fra fredag til søndag, og da lader jeg opp med to dagers fri i forkant. 

 
 I går var det så koselig. Fyra i ovnen og leverte (som vanlig) seint i barnehagen. Vi er oppe klokken seks om morgenene, men «rekker» sjelden barnehagen før halv ti-ti. Anti-stress-morgener er fantastisk!

Jeg hadde en god og lang yoga-praksis før lunch, og etter det et veldig koselig venninne-besøk💜 Una! 
Deilig å prate! Gå tur. Tenne lys og ha litt godt på bordet.

Søndag kveld startet jeg på ny netflix-serie, Kastanjemannen. Har dere sett den? Veldig spennende!! Så spennende at man egentlig ikke vil slå av! Men også så skummel at den er på kanten å se når jeg skal sove alene om natten.

Fikk sett en episode i går, og en så langt i dag- he he. NetFlix midt på dagen mens Mari sov. Hun har hatt fri fra barnehagen i dag, og vi farta litt før hun la seg. En koselig dag, og litt slakk- tror det er innafor innimellom. Har faktisk kun gjort en fornuftig ting i dag, satt på ei klesvask. Kanskje å henge den opp blir det andre? Vi får se!

ps må anbefale en digg ferdig-rett også, vegetar-lasagne! Sjekk bildet😊
Det var vel slt fra meg i dag.  

Oppladning snart gjennomført! 

Har diu gjort noe fornuftig i dag da? 
Klem H