Lyst på mer energi og mindre stress?

06.11.2020
Er du blant dem som synes høsten kan være.mørk og trist, og at energien liksom forsvinner litt? Synes du at det er mer stress i hverdagen nå som dagene virker kortere?

 Det er endel ting du kan gjøre for å møte høsten med litt lavere skuldre og dypere pust. Det meste handler om god planlegging. 

Jeg har laget en oversikt med mine tips for en stressfri høst. Du finner dem ved å klikke på linken litt lenger ned på hjemmesiden. Print den gjerne ut. Kanskje er tipsene jeg deler noe du allerede har tenkt på, og som du gjør allerede.
Har du noen andre tips som funker for deg?

I så fall vil jeg gjerne høre😊 Kommenter under da vel! Og hvis jeg har noen tips du synes fungerer, let me know.

For tross alt... om det er aldri så vått, kaldt, mørkt, sølete... så elsker jeg høsten. Hver årstid har sin sjarm, og det er koselig å fyre i ovnen og tenne levende lys inne etter en frisk tur i høstlufta. 
Kanskje er høsten en fin tid til å praktisere yoga? Bare rulle ut matta og sette pust og bevegelse sammen? Det skal jeg kose meg med i helgen. Dette har vært en travel uke med måe jobbing i tillegg til kurs. Jeg ser fram til en rolig helg med ungene mine💜 Yoga og skriving skal prioriteres disse to dagene. 
Hva er dine planer?

 God helg💙
Klem, H