Hannes bokhjørne: En virkelig bra bok!!

24.08.2021

Dere, jeg leser tidenes bok!! Den er verdt et helt eget blogginnlegg.

Jeg elsker krim- har alltid gjort det. Har slukt alt som er gitt ut av Unni Lindell, Camilla Leckberg, Karin Fossum og Jørn Lier Horst. Og jeg tror jeg kan si at alle disse utgivelsene har vært utrolig bra. Men nå har jeg fått en soleklar favoritt... 

Altså- hvem andre har lest Lille Linerle av Myriam H. Bjerkli??

Jeg følger Myriam på Instagram, og deltok i en konkurranse hun hadde for en stund tilbake. Jeg var så heldig å vinne, en flott bok-kopp og hennes debut Lille Linerle. Boka har ligget lenge på nattbordet, men for et par dager siden begynte jeg.... og etter det har det vært vanskelig å legge den fra seg. Det er  ei bok man liksom går og tenker på gjennom dagen, savner litt!

Hva skal jeg si...? De siste dagene har jeg lest og lest, både seint og tidlig. Og jeg har faktisk spart de siste kapitlene til i kveld.... Det var vanskelig å gi seg, men tenkte at jeg måtte gjøre litt annet fornuftig mens Mari var i barnehagen også... ikke bare lese:) Det er ofte sånn, synes jeg, at når man finner ei skikkelig bra bok så ønsker man å lese den ferdig fort, samtidig som man gjerne vil at den skal vare lengst mulig.

Lille Linerle har virkelig spilt på hele mitt følelsesregister. Fra første side!! Jeg har grini- masse!!! Vært forbanna, irritert, frustrert, sinna- ja, glad er vel den følelsen det har vært minst av. Dere må lese den selv, så vil dere forstå hva jeg mener.

I kveld skal denne boken leses ut!!! HVIS jeg klarer å vente så lenge (mulig det blir en lese-økt før henting i barnehagen likevel...). Og neste trekk er å bestille resten av Myriam sine bøker! For det er visst utgitt fire krimbøker, og hvis alle er like bra som den første.....

Ellers er alt bra her, foruten lesing går det i den kjente høstforkjølelsen med snørr og gørr, så det har vært mer sofa og derfor mer lesing, he he! 

Fire ukers ferie er over, jobb i morgen. Det skal legges til at det kun er to korte uker med jobbhverdag før ny ferie. Den uka skal brukes til noe langt mer spennende enn å ha ferie i ordets rette forstand- jeg gleder meg som en liten unge. Mer om dette senere!

Nå er det en runde yoga på stuegulvet før henting i barnehage. Eller yoga, lesing og hente.... noe sånt!

Ps! Det ser ut til at noen har betalt meg for å skrive dette innlegget, he he, deler bare fordi jeg ønsker at flere skal kose seg med denne boken slik jeg har gjort!

Lesehesten Hanne