En viktig uke og endelig NY telefon

16.11.2020

I dag har jeg endelig vært i Larvik og kjøpt ny telefon. Det er mange uker siden jeg skrev om det her for første gang. Jeg har hatt iphone 6 i flere år, og jeg irriterte meg over det dårlige kameraet. Emil prøvde å overbevise meg om at Samsung var et godt alternativ, og lot meg teste hans Samsung i to uker (en telefon som har bra kamera og er mye rimeligere enn apple...), men selv om jeg gjorde mitt beste, klarte jeg ikke å bli helt forelska. Jeg savnet iphone. Jada, jeg vet at apple er helt rå på å lage produkter som vi blir hekta på. Men la dem nå få gjøre det da. Ved å bytte abonnement, fikk jeg faktisk tusen kroner i avslag, og er veldig fornøyd selv om dekslene og telefonen ikke fantes i fargene jeg egentlig ville ha. Så nøye er det ikke da. MEN Emil og David: Dere er frekke nok til å kommentere at det nye kamera er så bra at nå kommer alle rynkene fram. He he!!

En får være som en er!

Dette er en viktig uke for min del. Prioritet 1 er å gjøre manuset mitt så godt jeg bare kan i løpet av disse dagene. På søndag er det nemlig frist til å sende det inn til andre redaktørgjennomgang. Jeg er spent. Jeg har gjort det jeg kan for å rette opp det redaktøren sa etter første runde. I tillegg er manuset nesten 5000 ord lengre siden da. Det er rart med det. Jeg skriver inn litt her og der hele tida. Vanskelig å vite når det er bra nok. Men nå får (kjøper) jeg profesjonell hjelp til det. Redaktøren har lovet meg at jeg får rapporten og tilbakemeldingen hennes rett før jul... Så da er det bare å sette i gang i romjula og på nyåret med mer retting og sikkert enda mer skriving før den går til språkvask. Dette er en utrolig spennende prosess. Hvis det er flere der ute som har en liten bok i magen, anbefaler jeg å gjøre drømmen til virkelighet og begynne å skrive... Ta et forfatterkurs slik jeg har gjort. Det er så mye å lære og så mange bra folk som heier på deg!!

Ellers har dette vært en koselig dag. Først i Larvik på shopping og kafe. Nydelig chai latte på Espresso house altså. En bakdel var at Mari kasta opp over hele seg rett før vi parkerte i byen. Vi hadde pakket det meste i stellebagen, men glemt var ren bukse stakkars. Så det ble noen nye babyklær i handleposene i dag også:) Ellers er storhandelen unnagjort (Deilig etterpå!!), og hus og skittentøyskurver er noenlunde ajour. To kapitler i boka er gjennomlest og redigert. Alt i alt er jeg ganske fornøyd med meg sjæl. 

Nå er det bare å hoppe i seng og lade opp til morgendagen. Emil jobber i morgen, så jeg har "nattevakt":) He he! Det er bare å få så mye søvn en kan. I morgen er det babysvømming og hjemmekos tenker jeg.

Avslutter med å si at dagens bilde er med ny iphone. Flere rynker enn vanlig? Puh!

Nattaklem fra meg