En stein-koselig gave

20.04.2020

Går det an å si at tolv timer bare fløy avsted? Det gjorde det faktisk, og nå er jeg vel hjemme igjen etter første arbeidsdag. Hjem til en baby som våknet rett etter at jeg kom inn døra, og ville ha mat. Også to nydelige ungdommer og verdens beste kjæreste.
Neste vakt er fredag, så i mellomtiden blir det masse hjemmekos.

Det ventet en liten overraskelse på kontoret fra min gode kollega og venninne, Nancy. En jade-stein og en superkoselig hilsen.
Jade: Lykke, ro, dyp visdom, balanse, sannhet. For noen fantastiske ord, og så utrolig hyggelig å bli husket på. Jeg puttet steinen rett i lomma, og har gått med den på meg i hele dag. Elsker fargen og betydningen. Steiner er veldig spennende, har lyst til å lære mer om det. Tusen takk, kjære Nancy. Gleder meg til å jobbe med deg igjen. 

Nå er det kveldsdrikk og pysj på denne jenta. Ved siden av meg i sofaen sitter proff-terrasse-tegner Mong, og tegner terrasse-forslag til mamma og pappa, som også er i gang med prosjekt. Det gav jeg nemlig mamma et gavekort på som bursdagsgave 9. april, he he. Godt man kan hjelpe hverandre.
Nå er det straks leggetid her, gleder meg til å kose meg hjemme i morgen.

Nattaklem, H