En perfekt søndag

11.04.2021

I dag har det rett og slett vært en- for meg- perfekt søndag!!

Det var mannen sin tur til å stå opp med den lille morgenfuglen, så jeg sov en time ekstra og våknet i grunnen uthvilt og happy klokken 07.00- helt av meg selv. Tok over skuta og nøt en koselig (holdt på å skrive "nøt en stille og rolig...") morgen med kaffe, legobygging og alt som hører med, he he. 

Kjente at jeg hadde litt sommerfugler i magen i dag. Jeg skrev jo et blogginnlegg om hestesavn for noen dager siden, og ikke lenge etter hadde jeg skaffet meg en ride-date i dag. Helt fantastisk. Men likevel litt sommerfugler. For det første var det ny hest (og jeg visste ikke hvilken hest jeg skulle få ri), og for det andre er man ikke tjue år lenger (bare i hodet):) 

Vel, jeg hadde ingenting å frykte for akkurat det. Janne nabo og jeg fresa opp til Yasmin klokka tolv og hadde en helt super duper drømme-søndag. Vi fikk med oss jakt av kyllinger og en lammefødsel! I tillegg red vi fantastiske hester i skogen- og gjett om dette var stødige, flotte og trygge hester. Følte meg kjempeheldig som fikk låne Elden og kose meg på hesteryggen i så godt selskap. Igjen (for hundrede gang) Tusen takk, Yasmin! You made my day!

Jeg rakk så vidt å komme innenfor døra hjemme så bar det ut igjen, med Mari på trehjulssykkel. Mari er ei ute-jente som aldri vil inn igjen. Vi syklet, hoppet på trampoline, løp om kapp, sklei og gikk tur. Ja, også fyra vi bålpanna med resten av juletreet, det brant godt!

Ettermiddagen fløy, og så ringte Marit og spurte om vi hadde lyst på sushi:) YES! Deilig mat og koselig selskap, det toppet denne allerede fantastiske søndagen.

Dagen og helgen er nå avsluttet med en time på matta med yoga og Yoga Nidra. Et blogginnlegg på tampen nå, så skal denne jenta i seng. 

Det skjer TO super-spennende og morsomme ting denne uken (sikkert flere også!):

1. Mari har fått 60 % barnehageplass fra mai. I morgen skal vi begynne med innkjøring. Jeg vedder på at hun kommer til å DIGGE det! 

2. Denne uka sendes boken min "Sterk & Fri" fra designer og til trykk! Shiiiitt!! Den er ikke lenger i mine hender, og det føles veldig deilig! Nå skal jeg nyte ventetiden med å gjøre alt og ingenting. All ledig tid har til nå gått med til å redigere, lese, gå gjennom bilder og korrekturlese. Det føles som FRIHET å kunne sette seg med en bok eller kanskje til og med ri en dag. Gjøre akkurat som jeg vil! Rett og slett. Trengte det litt nå, og kjenner at det gir masse energi-bare ved tanken!!

Håper alle har hatt en like perfekt søndag som jeg har. Perfekt er et subjektivt uttrykk i denne sammenheng. Det som er "perfekt" for meg er sikkert ikke perfekt for alle andre. det handler om å gi seg selv fine øyeblikk, oppsøke mennesker og aktiviteter som er lystbetonte og som gir energi, glede og overskudd. Rett og slett gjøre mye av det som gir indre ro og som man kan holde på med uten å se på klokka eller tenke på hva en skal gjøre etterpå. Dette er en av tingene jeg skriver om i boka mi, det er så viktig. Og enkelt å gjøre, men også lett å glemme i en hektisk hverdag.

Hva har du gjort for deg selv akkurat i dag?

Stor og glad søndagsklem fra meg