En liten skrivestopp

01.02.2021

Med fullt fokus inn i det nye året på bok, bok, bok og bok, ble det en liten skrivestopp på bloggen. 

Det er over en uke siden jeg sendte manus inn til språkvask, og det kan være to uker til jeg får det tilbake. Likevel var det som om det gikk litt luft ut av meg da jeg fikk en pause fra tastaturet. Jeg som tidligere kastet meg ned med manus i hver ledige stund, fikk plutselig en etterlengtet pause. Det resulterte faktisk i at jeg heller valgte å lese ei bok, trene eller... hold dere fast: ligge på sofaen og se en NetFlix-serie med kaffe og sjokolade, og det gjerne midt på dagen mens Mari sov!! Så deilig da gitt! Sånne ting gjør jo virkelig at man føler seg fri og at man har en real pause! Kjentes ut som en riktig prioritering i hvert fall. 

Siden hele januar har vært skrivemåned, er det lite å melde fra heimen. Emil er ferdig med sin pappaperm denne uka (han har hatt halv pappaperm hele veien og jobbet ved siden av, slik har vi klart å strekke permisjonen så langt), og i dag har vi faktisk søkt barnehageplass til Mari fra våren av. Det blir rart, men sikkert deilig for Mari å treffe noen barn. På grunn av korona har det vært lite sosialt på henne, annet enn å henge med oss. Og selv om vi er veldig kule foreldre har jeg full forståelse for at hun trenger noe annet innimellom:)

Ellers er det spennende tider med tanke på bokprosessen. Det er litt den bobla jeg lever i om dagen, og Forfatterprogrammet har ført til mange nye relasjoner med likesinnede bokelskere. Veldig hyggelig. Daglig yoga og trening, langvakter på jobb og tid med familie er det som prioriteres på denne kanten.

Håper alle har det fint og holder tro og håp oppe i denne tida vi (fremdeles) er inne i.

Ønsker dere en fin uke.

Klem, H