En liten oppdatering

29.10.2021
Happy face
Happy face
Nå kjente jeg at jeg savnet å skrive! Så kvart over elleve fredag kveld, etter å ha lagt meg, har jeg nå satt meg godt til rette i senga for å blogge litt. Deilig. 

De tre første dagene denne uken har Mari vært syk og dermed hjemme fra barnehagen, hun var veldig klar da vi friskmeldte henne torsdag morgen!! 

Mari er ei skikkelig barnehagejente som koser seg med lek og andre barn. Hun har stortrivdes i barnehagen fra første dag! Og da er det så fint å levere henne også- så vidt hun har tid til å si «hadet» før hun er i full gang med gøyale prosjekter og påfunn!

Torsdag formiddag fikk jeg da noen timer til rådighet, og etter litt eksamenslesing var det på med ridebuksa! Jeg bare elsker å ta på ridebukse!! He he! Hestelukt og litt flis og høy på klærne.

Savner liksom den tiden der det var dagligdags.

Jeg var så heldig å få låne skjønne Ally på tur, og det var som alltid balsam for sjelen💜 Ally er ei klok og voksen hoppe, og ikke minst veldig pen- som dere kan se på bildene😍😍 To eldre «tanter» på tur!
Jeg tror vi koste oss like mye begge to!

Ellers går no dagan, ikke vet jeg hvor de blir av!

Eller jo, forresten, det går i det vante. 

Mye yoga selvfølgelig, og i tillegg til egen praksis underviser jeg og leser til eksamen som nærmer seg. Yogafilosofi er veldig spennende, men alt må pugges og læres. Vet ikke om det er alderen eller den eviglange ammetåka, men jeg føler at nye ting ikke fester seg like godt lenger. Vi får håpe at noe sitter! Min neste- og siste- samling er 15. november. Da blir det hele SYV dager i yoga-bobla med masse ny kunnskap samt praktisk og muntlig eksamen. Gleder meg masse, selv om jeg kjenner at en hel uke er LENGE å være borte… 

Ellers lever boken min Sterk&Fri sine glade dager for tiden. Det er veldig moro å få bokbestillinger og ikke minst meldinger fra fornøyde lesere. Tusen, tusen takk!! 💜💜💜
I morgen skal jeg signere boken min på Norli på Revetal. Hvis noen er i nærheten mellom elleve og ett, så er det kjenpekoselig om du kommer innom og slår av en prat!

Nå må denne yogien sove litt.
Ønsker DEG en nydelig helg!

Klem, Hanne