En innholdsrik dag- med livet som innsats!

29.04.2021

I dag har jeg hatt en skikkelig digg og innholdsrik dag! Jeg har vært på farta på " ubestemt tid", det vil si: Ingen klokke å forholde seg til, og nok kaffe, vann, frukt, barer og matpakke for flere timer om jeg ville. Hvor deilig er ikke det!?

Dagen startet med lydbok og venninneprat i bilen med kaffekoppen- kjørte til Horze Tønsberg og kjøpte ridesko, ridestrømper og hansker- klar for alt:) (Det kunne jeg ha god bruk for i dag, he he, mer om det senere!). Så var det en tur bort til Atle på Olympia Sport og kjøpe nye løpesko. Bestemte meg for å gi HOKA en ny sjanse. Har bare hatt et par tidligere, og de siste løpeskoa mine har vært av merket ALTRA, som jeg forøvrig liker veldig godt. Men som sagt: Alle fortjener en ny sjanse, også HOKA. God service selvsagt, og fikk teste sko på mølla- noe som ikke er veldig deilig med munnbind, men fikk løpt nok til å bestemme meg for et par Clifton 7. Spennende!

Og da... av overskriften: Nå bar turen videre med livet som innsats! Nemlig på tur til Karoline på ridetur i skogen på to av hennes nydelige firebente. Hesten jeg fikk låne var såkalt "Bombesikker". "Veldig rolig" og "bare å sitte på". Rett og slett en "Tantehest". Ja, disse beskrivelsene fikk jeg av Waldine før tur, og så for meg en avslappende søndagstur. Men jaggu var jeg nervøs på den turen, gitt. Spesielt da en gammel mann på 80 kom med Blåtass-traktoren sin og begge hestene fikk sjokk, Var takknemlig da vi kom oss hele tilbake til stallen igjen. Men, Karoline: En veldig hyggelig tur!!! Spesielt kaffe-turen på Re-torget etterpå:) He he!! (Jeg blir med igjen en annen gang, hvis du lover å bytte ut den seksåringen med hun på snart 30!!). Karoline er en "gammel" kollega- vi hadde begge munndiare, så i løpet av de fem timene vi hadde sammen i dag gikk det ei kule varmt. Veldig deilig å være litt sosial igjen!

På vei hjem ble det et impuls-besøk innom Vivestad på min tidligere jobb Varde Omsorg (Tidligere Omsorgspartner Vestfold). Der var det hyggelige kolleger, og det var trivelig å stikke innom og si hei!

Det var rett og slett en super-duper fridag. Mannen har stelt hjemme mens jeg har kosa meg, og jeg rakk akkurat hjem til leggetid. Nå er det rett og slett leggetid for de voksne her i huset. Lade opp til arbeidsdag i morgen:)

Klem fra meg