En helg i første gir sammen med lille Bølle, og hverdagslogistikken

30.01.2022

Søndag kveld. Sitter og blogger litt mellom legging av barn og yogapraksis. Helgen nærmer seg over, jeg synes ikke det er lenge siden jeg kom hjem fra jobb fredag ettermiddag og slang fra meg veska i gangen og ropte: Endelig helg, helt uten planer! Jeg elsker planløse dager, men savner å sove!!

Siden vi begge jobber fulle stillinger og turnus, er det litt av et puslespill som skal gå opp i heimen. I praksis er egentlig alltid en av oss på jobb, og den andre hjemme med Mari. Nesten da, det er noen små lommer der vi alle er hjemme- men det hører med til sjeldenhetene.

Så nå er altså mannen på brannstasjonen i 48 timer, og Mari og jeg har vært hjemme, med noen til -og-fra-treff med ungdommene, veldig koselig! :) Liker best når hele flokken er samla!

I dag har foreldrene mine vært på besøk- og det var en aktiv formiddag i stua med legobygging og aktivitetsløype... (den løypa varte i nesten en time... jeg hadde 3000 skritt på klokka mi:) ). I går kosa jeg meg med litt digital innput fra Oslo Yogafestival. LOVE IT!!!

Jeg tror egentlig Mari og jeg var like klare for en rolig helg. Vi har nesten bare somla inne, lekt og lest og kosa oss. Dagene blir veldig lange når vi da skal opp ved halv seks-seks tiden... men jeg har alltid trua, og håper liksom at "i natt... da sover hun"! Men natt til i dag havnet vi begge i dobbeltsenga klokken 23, og sov sammen hele natten, ja, eller fram til halv seks da. Vinden ulte utenfor, og det var nok derfor Mari ikke fikk sove i senga si. Så tvi tvi- nå er det stille ute, og hvem vet... kanskje er det i natt vi skal sove?? Kryss fingrene da!

Hverdagslogistikk er ikke for pyser. Vi legger inn dater i kalenderen. I morgen skal vi faktisk på lunchdate i Larvik på Hungry Heart! Det blir koselig! Men selv om dagene kan virke fulle og travle, så er det en sjarm med det også. Det handler om å være til stede i kaoset... for jeg vet at man en dag savner den småbarnstida med kaffekoppen ved legokassa også. Tiden går fryktelig fort. Det gjelder å ta vare på hverandre, legge inn litt romantikk i hverdagen og ikke bare gå på autopilot.

Er det noen som kjenner seg igjen her?

Hva gjør du / dere for å gi hverdagene litt magi da?

Nå er det yogamatta som roper på meg! Det gledes!

Også tiiidlig i seng med ei bok!

Klem fra Hanne