En fot i hver leir

16.10.2020
Jeg elsker yoga og praktiserer så godt som daglig. Jeg elsker også all annen fysisk trening. Bakgrunnen min er treningsveileder, Personlig Trener, kostholdsveileder, sertifisert gruppeinstruktør og spinninginstruktør, sertifisert MediYoga-instruktør, sertifisert barneyoga-instruktør, coach i yoga ved stress og utbrenthet. Jeg har også deltatt på flere kurs og workshops innen trening, og hatt de aller fleste gruppetimer som har eksistrert på gruppetimeplaner på treningssentre de siste 18 årene. Jeg har holdt mange yogakurs og elsker alt dette!! Kunne drevet med det på heltid fordi det er min lidenskap og ikke oppleves som jobb i det hele tatt.

 
Men selv med alle disse kursene og utdanningene er jeg ikke renspikret noe som helst. 
Jeg har en fot i hver leir.  
 

 JA, jeg praktiserer yoga hver dag. Drikker grønne teer og hvetegress. Mediterer og gjør mantraer. MEN jeg drikker også kaffe- i perioder altfor mange kopper daglig!! Jeg spiller også musikk på full guffe i bilen på vei til en styrkeøkt, girer meg opp med sjokoladebarer og av og til en nocco. Bobler over av koffein og skravler som en foss. Blir rastløs av å sitte stille for lenge og må bevege meg for å få ut litt gruff. Tar fleksebilder og treningsselfier og poster i sosiale medier.

Andre dager søker jeg stillheten. Oppsøker ikke andre mennesker, slår lyden av på mobilen og nyter egentid på matta uten noen lyder rundt, eller går en tur helt alene for å lufte kropp og sinn. Har fridager helt uten planer der kroppen forteller hva jeg trenger, både av trening, mat og annet. 

 JA, jeg spiser sunt nesten hele tiden. Fullkornsprodukter, mye frukt og grønt, rent vann og rene, sunne fett- og  proteinkilder. MEN jeg elsker å sprette en iskald pepsi max-boks, ta en sjokoladebit til kaffen og spiser meg ofte altfor mett. 

 Jeg kunne nevnt mye mer. Jeg er glad i begge leirene mine. Det har blitt min livsstil. Noe jeg har behov for i en hektisk hverdag. Jeg digger støle lårmuskler etter en tung beinøkt like mye som stillheten og roen jeg finner på yogamatta. Det handler om å finne sin balanse. Livet trenger ikke å være svart-hvitt. Det trenger ikke å være enten eller. Alt er bra nok, så lenge det du velger gjør deg glad og du lever i tråd med dine verdier og behov. Kjenn etter hva du trenger akkurat i dag. Kroppen vet svaret:)

 Fredagsklem fra meg