Den nye hverdagen

04.05.2021
Den nye hverdagen er her! I dag har nemlig lille store Mari begynt i barnehagen! 


Jeg hadde bestemt meg for at jeg ikke skulle legge en haug med planer for denne formiddagen, likevel surret det noen tanker og forventninger rundt disse timene med egentid. 

-Kanskje jeg skulle ta en styrkeøkt, etterfulgt av en bedre lunch med beina på bordet og en episode med «Bonusfamilien» på NetFlix?
 
 -Kanskje jeg skulle låne en hest og ta en ridetur etter levering? Kose meg med stell, møkking og tur ut i skogen på en hesterygg, helt klokkefri?

-Kanskje jeg skulle henge meg på Monica på en topptur, og rekke et varmt bad før henting?? 

Etter en sjekk på yr.no i går kveld, utgikk nummer 2 og 3. Jeg gikk rett og slett på Kick, som er et steinkast unna barnehagen! Praktisk. Etter et kvarters tid på mølla, tikket det inn en melding fra barnehagen om at alt gikk fint med Mari! Deilig. 

Ellers har jeg for første gang gjort hele 45 minutter Yoga Nidra! Det trodde jeg kunne bli litt kjedelig, men den gang ei. Jeg hadde bolster, ullteppe og øyepute, og en god kopp med gullmelk. Sånt er hverdagsluksus altså!!

Mari hadde det ikke travelt med å bli med hjem i dag, tydelig at hun har kosa seg i barnehagen. Vi spiste middag og var på babysvømming. En innmari fin dag. Ungdommene har også vært her, da koser jeg meg veldig!! 💜
Ja, det skal bli fint for alle dette med litt barnehage tre dager i uka. Disse korona-barna trenger å få leke litt med andre barn!
Nå er det en klesvask som roper på meg. I kveld blir det ikke seint for min del, lyst til å lese litt i «Den gylne tiger» før zzzzzz.... 😴😴

Natta-klem fra meg