Den koselige adventstida

29.11.2020
Akkurat nisser, røde duker og masse julepynt det er ikke jeg så glad i. I hvertfall ikke før helt oppunder julaften. Jeg synes det er koselig med andres julepyntede hus, men selv er jeg skikkelig sær og kjip på julepynten. Å ordne til advent med lys og stjerner, derimot, det synes jeg er skikkelig koselig. 


Så i dag, første søndag i advent, har vi rydda, vaska og pynta til den store gullmedslje. Vi har også vært på M&Y i Hvittingfoss og spist nydelig thai-mat sammen med mamma og pappa, med påfølgende kaffe og lego-bygging der etterpå. 

I disse korona-tider frister det ikke å fly rundt på handlesentre, det blir derfor julegavehabel på nett og kjøpekalendre til ungene akkurat i år... det må være bra nok i 2020. 

 Nå er det minste barnet i seng, og jeg skal ta ei litta økt nede i kjelleren der Mong allerede har startet mølla. Det blir Hanna på storskjerm, anbefales!! Må være den første serien jeg har sett der sesong 2 nesten er bedre enn den første, det skjer ikke ofte. Noen som har sett den?

Heeeelt til slutt: Noen som husker innlegget mitt for leeenge siden om «Flower Power»? Der skrev jeg om Emil’s grønne fingre som holdt liv i julestjernene til godt utpå sommeren!! Gjett hva vi har satt fram i kjøkkenvinduet i dag?? Jo... Den hvite julestjerna fra i fjor. Utrolig!! Legger ved et bilde-bevis! Er det flere som har holdt liv i blomster flere juler på rad? 😜

  Adventsklem fra meg😘