Alltid den beste helgen i året

30.08.2020
Årets beste helg er nå avsluttet med beina opp og en film med mannen. Nå er det tidlig kveld i Storenga.

 Siste helgen i august er alltid travel. Jeg har nemlig to fantastiske barn som fyller år! Eller ungdommer da. Og det med bare en dag i mellom.

Litt ekstra stas i år er at eldstemann nå kan øvelseskjøre, så denne helga har outlanderen fått satt inn ekstra speil og en stor L bakpå.
Veldig gøy for mora.
 
Familiebursdag er også vel overstått i dag, takk for en koselig dag alle sammen:)

 Nå er det opplading til ny uke. Om to dager starter jeg i ny jobb. Babysvømminga er straks i gang igjen, og om en god uke får jeg manus tilbake etter første redaktørgjennomgang. Modulen om sensommer og fordøyelse i Holistisk Yogaterapi utdanning kommer litt uti september.

Det er bare å puste dypt, praktisere yoga og ta i mot høsten med alt den har å by på. Slett ikke verst!

 Det å finne energi i travle tider kan gjøres på ulike måter. Jeg startet denne søndagen med langkjøring sammen med friskusen Lene Hellingsrud. Ikke ofte jeg løper så langt om atten kilometer, og i kveld er tærne såre og ømme. Men det var jaggu verdt det. Jeg som stort sett trener alene, har nok lagt meg til en komfortabel sone når det gjelder løping. Det var i hvert fall hardt å holde følge oppover mot skisenteret der vi avsluttet turen vår. Kan jo være all skravlinga også, Lene? Takk for en knallstart!

  ps. Har fått litt spørsmål om terrasseyogaen, og den er ikke glemt!! Må bare finne en lørdag eller søndag med barnepass og finvær:)

 Ønsker alle en nydelig uke. Ta vare på disse fine dagene som kommer, med frisk høstluft og solskinn.

 Nattaklem fra meg