Dekkskift, egenpleie og ny runde med yoga

19.10.2021
Snø i dag! Jeg er fascinert over barns nysgjerrighet og interresse for den nye årstiden. Mari syntes det var kjempegøy å gå selv til barnehagen i dag, og studere det hvite snølaget på støvlene. Det tok ganske lang tid å komme seg dit i dag💜

Siden det var meldt lav temperatur og nedbør i dag, fikk vi lagt om til. vinterdekk på bilene i går og tatt ned trampolina, greit å rigge seg klare for vinter. 

 I dag fikk jeg faktisk tatt en løpeøkt på mølla mellom levering i barnehage og et kjøreærend. Jeg har kjent det litt i knærne de siste dagene, og har derfor vært veldig forsiktig med å belaste beina med tanke på yoga-dagene som venter. Men i dag ble det en times rolig økt med «Kastanjemannen» på storskjerm. Det var deilig. Det har gått mye tid til yoga de siste ukene, så styrke og løping har vært litt nedprioritert. 

I går unnet jeg meg litt hverdagsluksus. På en mandag! Etter tre langvakter på rad var det digg å tenke på at mandagen bød på både ferie, og 80 minutters massasje hos Annabel. Det var så deilig, kjenner at det ikke blir lenge til neste gang!
Er det flere som tar massasje eller andre behandlinger? 

Nå er klokka 22.00 og jeg er i seng. Har brukt evigheter på å pakke…. det er nemlig noe av det kjedeligste jeg gjlr. Vekkerklokken er stilt på 04.25, mamma er på plass i kjelleren og bag, sekk og veske står klare nede i gangen! Yoga-samling fra onsdag til søndag! 
Det er på tide å logge av!

God natt, fine folk!