Dagen min

20.08.2020
Dette har vært en nydelig dag. Ikke minst fordi minsten plutselig som seks timer i strekk! Det å få sove hjelper på alt, utrolig hvor lite som skal til.

En god start på dagen! 

Jeg tøffet avsted på scooteren med yogamatta på ryggen i morges. Tenk, jeg har ikke vært på en eneste yoga gruppetime siden 12. mars!! I dag hadde Annabel somayoga på Kick. Det var deilig med varme steiner og instruksjon igjen. Man får litt inspirasjon til egen daglig praksis. 

 Var litt assistent for snekker Emil da jeg kom hjem, det vil si hente planker og holde mens han skrur. Ja, også hente små klosser innimellom, he he!!
Nå har jeg vært ute og flydd hver kveld i det siste, og han har holdt på aleine med de lange borda! Men nå er han straks i mål. Handy kar jeg har!

 En time hos reguleringstannlege i Larvik stod for tur i dag, så da var jeg sjåfør. En kaffe på Nordbyen før vi kjørte tilbake. 

 Må få med at vi har ordna ferdig blomsterkassen på terrassen i dag! Ble kjempefint synes jeg. Handla masse jord i går, men det var visst langt fra nok. Så i dag ble resten av jorda fylt opp, og jeg var heldig å få tak i de siste lavendel plantene på Steinsholt landhandleri! Klematis er kjøpt i Hvittingfoss tidligere denne uka. Dette blir bra. 

 Ellers har dagen gått unna. Emil disket opp med deilig vegansk rett til middag i dag. 
Tok meg treningsfri, og nøt kvelden i boblebadet istedet! Livet ass, det er til for å nytes!

Dette var altså min dag- Hvordan var din?

 Klem, H