Dagen derpå,- støl og god

17.02.2021
Jeg hadde bursdag i går, og jeg er barnslig glad i bursdag! Det er like moro hvert år. Det er så koselig med bursdagshilsner, og det vanket det mye av på både meldinger, Facebook og til og med i avisa. Lite klemmer ble det akkurat i år, men det håper jeg å ta igjen!

Dagen ble rett og slett feiret på jobb (langvakt) og snille mamma kom med min favorittsjokoladekake. Nam!
I pausa ble det en styrkeøkt med Jeanette. Vi lovet hverandre en rolig økt, men endte opp med en hatet og elsket pushup-pyramide, totalt hundre repetisjoner. Den satt, og kjennes godt i både bryst, armer og skuldre i dag, litt digg da. 
I dag er det nærmest dagen derpå i denne kroppen. Støl og trøtt, men veldig fornøyd. Har langvakt i dag også, og har praktisert en rolig og deilig yogaøkt i pausa mi. I dag trengte jeg yin, ro og litt egentid for å lade de 43 år gamle batteriene mine, og da var det fint å stenge døra til salen, tenne lys og gjøre yoga med saueskinn, teppe og øyepute. #hverdagslykke. De som praktiserer yoga selv forstår godt hva jeg mener❤️

Fri og hjemmedag med lille Mari i morgen. Det gleder jeg meg til. Håper dere har hatt en fin dag, dagen derpå eller ikke!

Stor klem fra meg