Bøker og yoga

05.10.2021
Hva er det med meg og bøker? Jeg har alltid vært så tiltrukket av bøker, altså fysiske bøker! Og her sitter jeg på det fine biblioteket i Hvittingfoss og snuser inn bøker og blir motivert til å blogge!

 Min egen bok, Sterk&Fri (som jeg hadde lyst til å ta bilde av og legge med i blogginnlegget så klart), er forøvrig utlånt og har venteliste. Det er jo litt stas!

I november skal jeg forresten få lov å komme til Hvittingfoss bibliotek og snakke litt om boka. Det blir stas. Kanskje du vil komme? 💜

Foruten å lese bøker er det meste av min ledige tid viet til yogaen for tiden. Om to uker er det ny samling på Tønsberg Yoga, og jeg gleder meg masse til å få fem hele dager til denne lidenskapen igjen. 

Føler meg super-heldig!

Jeg må innrømme at jeg ikke tar meg tid til å sitte i meditasjon i 30 minutter hver dag hjemme, men asanas og pranayama skulker jeg (nesten) aldri. Det føles godt! Meditasjon i 10-15 minutter får jeg som oftest til. Jeg bruker en fin app som både starter meg og «vekker» meg med rolige bjelle-lyder. Den appen anbefaler jeg, den heter Insight og ligger i appstore. Du kan selv velge tiden du skal meditere (eller gjøre annen aktivitet) og hva slags lyder og varsler du ønsker. Da slipper man å følge med på klokka selv underveis. 

To siste ting innenfor yoga-studiet er å lese teori (eksamen kommer i november…) pluss dokumentere at jeg har undervist noen i yoga, helst ukentlig.
Jeg tenker derfor å avslutte dette innlegget med å høre om noen vil være forsøkskanin på et nybegynner-program i klassisk hatha-yoga førstkommende fredag klokken 18.30?

Jeg låner salen på Kick treningssenter i Hvittingfoss. Jeg trenger en liten påmelding fra deg så jeg vet hvor mange vi blir. Timen tar mellom en og hslvannen time, alt av utstyr er på Kick men ta gjerne med egen matte om du vil. 

Ps Dette er for alle, uansett nivå eller forkunnskaper i yoga. Og, sist men ikke minst: Det blir GØY!! 😊

Håper vi ses da!
Klem, H