Bokbestillinger, hest, sol og yoga nidra

18.04.2021
Foto: Emilie Tallakstad
Foto: Emilie Tallakstad

Denne helgen har vært fantastisk fin, både med sol og mye utetid, men selvsagt også spenningen for min del med bokbestillinger. Forhåndssalg er utrolig gøy. For man aner jo ikke hvor mange som er interessert i å kjøpe bok. Jeg tok en råsjans da jeg bestilte opplaget- for det er ikke gratis å produsere bok, og planen er jo å oppbevare alle hjemme:) I skap og skuffer! He he, håper ikke vi "brenner inne" med altfor mange:)

Som noen av dere vet, har det begynt å rykke i rytter-beina mine. Jeg er inne på Finn hver dag og ser etter drømmehesten- men samtidig vet jeg jo at jeg ikke skal kjøpe hest! Det hadde det ikke vært tid til akkurat nå (men en vakker dag... JA!!), men det skader ikke å se litt. I dag har jeg vært en tur hos Kikki og Anne og stelt og møkket litt- fått en dose hestelukt- det var kjempedeilig i dag.

Fem av de siste syv dagene har jeg deltatt i en svensk Soulwork-gruppe med Yoga Nidra. Jeg har kjøpt et lite kurs med guidede Yoga Nidra programmer av ulik lengde. Yoga Nidra er rett og slett dyp avspenning- det kjennes som å ligge å vippe mellom våken tilstand og søvn- den dype følelsen får man selvsagt i de litt lengre programmene. GUD så deilig!! Det er så etterlengtet hver dag å finne fram ullmatte, øyepute, teppe og pc med svensk søvndyssende guiding. Anbefales.

Jeg er i skrivende stund akkurat ferdig med en 25 minutter dyp avspenning, og er klar for dusj og litt pakking til morgendagens arbeidsdag. Må også se om det har tikket inn flere bokbestillinger, vanskelig å la det være i disse dager!

Helt til slutt: Tusen tusen takk til dere som har bestilt bok og/eller delt annonser i helgen! Det betyr så mye. 

Stor klem fra Hanne