Beruset av gruppetrening

09.10.2021
I går følte jeg meg beruset da jeg kom hjem fra Kick Treningssenter etter 2,5 time med gruppetrening.

Det gir så utrolig mye tilbake å få formidle trening og yoga som en brenner så veldig for selv.

Gruppetrening har vært min lidenskap gjennom mange år, og jeg har vært innom det meste av konsepter og jobbet i flere treningskjeder.
Da sønnen min var et år tok jeg et år permisjon fra jobben min som vernepleier for å jobbe med trening på heltid. Det end året ble til sju år!!
Kjenner at jeg savner det. Nå har jeg for tiden ingen faste gruppetimer, men er vikar på Kick, og satser på å arrangere kurs i yoga fra 2022. Det er i hvert fall noe jeg ønsker VELDIG!! (Så er det logistikken som avgjør).

I går var det fredag kveld, likevel fyller salene seg opp med treningsglade mennesker, endorfiner og bevegelsesglede- og for meg ble det en heftig og deilig rus!

I går hadde jeg først en langkjøring spinning, etterfulgt av yoga. Sistnevnte står ikke på gruppetimeplanen, men ble arrangert av meg fordi jeg trenger å undervise klassisk hathayoga som jeg studerer denne høsten. 
Det var et nybegynnerprogram satt sammen av Tønsberg Yoga, og inneholder både asanas (stllinger), pranayama (pusteøvelser), mantra og dybdeavspenning.
 

Når man skal bli god i noe må man jobbe for det. Øve, øve, øve!

Disse mantraene er det jeg har slitt mest med. Men i går satt dem, he he! Fine tilbakemeldinger fikk jeg også.
 

Tusen takk🙏🏼💜

Og en riktig god lørdag og helg alle sammen!
Klem, H