Bamsemysteriet

21.03.2021

I går ble det reine påskekrimmen i heimen. To av sovebamsene til Mari var nemlig sporløst forsvunnet.

Det må legges til at det kreves hele tre kosedyr for at Mari skal sove. En kattepus (fra IKEA- og smarte som vi er har vi selvsagt skaffet oss en reserve av den...), en Pappa-bamse og en bitteliten bamse (arvegods fra kusine). De to sistnevnte finnes det ingen reserver av, og det var selvsagt disse to som var ute på eventyr, mens pus lå trofast og snill på hodeputa.

Jeg tror nesten vi skulle ha vært filmet der vi sprang rundt i hele huset og lette minst fem ganger på de samme stedene- begge to... Og Mari snakket om bamsene på sitt helt spesielle språk... de var dypt savnet.

Det skal sies at det var undertegnede som før 06:00 i går morges måtte ut av dvalen- Mari var mer enn klar for dagen- mora ikke fullt så klar. Egentlig så uklar at jeg husker at disse to søte sove-bamsene ble med ut av barnerommet- men etter det var det mørkt gitt. Et par kaffekopper senere var mora mer våken- men da var allerede de to rømlingene ute av syne.

Det ble formiddagslur uten bamser... tok lenger tid å legge enn vanlig, men til slutt fikk Mari skjønnhetssøvnen sin. Foreldrene var ikke klare for å satse på legging til kvelden uten de to pelskledde- så jakten og letingen fortsatte hele ettermiddagen. Altså, vi snakker... leting oppi grønne planter, i alle kjøkkenskap, alle klesskap, ute (enda vi bare hadde vært innendørs...), nede i tørketrommelen, under vogna, i stekeovnen..... Det hele var litt av et mysterie!

Helt til jeg skulle skifte bleie- og det slo meg at de kunne ligge under stellebordet? Jepp. Presset sammen mellom gulvet og stellebordet lå dem gitt. Så enkelt var det. Mysterie løst.

Skal love dere at disse tre sovedyrene har vært under svært kontrollerte former i dag! For soving- det vil vi (mer enn gjerne) ha!!

God søndag!

Klem fra meg