Båltenning, styrkeøkt og påskelam

02.04.2021
 Overskriften kunne like gjerne vært noe sånt som: Langfredag, jobb, besøk, nydelig kveldstur og en middagssensasjon. Men det hadde jo blitt sabla langt!

Min kollega, Susanne, og jeg dro til med våre villmarksliv-kunnskaper i formiddag. Vinden gjorde at det tok oss tre tennbriketter og ti fyrstikker, men sånn er det bare. Pølser ble det lell. I disse tider skal man være påpasselig med å slukke bål før man reiser. Halvannen liter saft og ei kanne lunken kaffe gjorde susen!

Etter jobb ble det en styrkeøkt på mor. Det var ubeskrivelig deilig. Etterlengta. Og tungt☺️ Det ble ti øvelser ganger tre runder og litt mølle, en time blank. Lykke for meg.
Så bar det hjem til mann, besøk av svigers og verdens søteste lille jente💜 Lego-bygging, perling og en fin kveldstur med bæremeis. Deilig å være med Mari etter en arbeidsdag, og koselig med både kveldsbad, lesing og legging. Nydelig med denne kose-tiden før en helg med langvakter💜.

Altså... Påskelam til kvelds. Det var helt digg! Så nå er jeg klar for jobbing resten av påsken. 
🐣🌞🐥🐤
... Og... disse dagene har google blitt brukt flittig til å lese seg opp på påskedagene, og hva som er årsaken til at vi feirer påske. Vet DU? 😉

Påskeklem fra meg