Apekatter og en evig lang ammetåke

12.06.2021
Hvor lenge kan man egentlig skylde på den såkalte ammetåka? Noen som vet??

Eller kan det være en snikende demens som er grunnen til at jeg surrer altfor mye med klokkeslett for tida?
Jeg har sendt ungene til både teorikurs og tannlege til helt feil tider. Men nå tok jeg visst kaka ved å invitere til konfirmasjon og sette feil klokkeslett i innbydelsen. Det var tilfeldigheter sånn helt på tampen i kveld som gjorde at gjestene forhåpentligvis (satser på at tante og onkel som er på Svartangen uten dekning leser meldingen i tide) kommer til kirken halv tolv, og ikke halv ett som jeg da skrev i invitasjonen for lenge siden.

Altså… er det mulig?? 

-Hvor fikk du halv ett fra? skrev konfirmanten til meg litt tidligere i kveld. Og det aner jeg ikke. For mailen fra presten kan virkelig ikke misforstås. Dessverre. 11.30 står det.

 Jeg har virkelig vært helt laidback til morgendagen. Grunnet korona har det vært lite styr. Selve selskapet er flyttet til høsten. I morgen blir det kun noen kaffe- og kakegjester på terrassen hos oss etter gudstjenesten. Bare familie. Bare kos. Null stress, joggedress.
Også kommer den lille apekatten frem likevel:

For er det egentlig nok kaker (har det noen gang vært for lite kaker???)? 

Har jeg tolket korona-reglene riktig?

Får de ni som skal være. med i kirken i morgen beskjeden om min feilinformerte tid… ?

Og… hvor er bunadstrømpene tro? 

Og med vissheten om at det bare er den lille Apekatten min som stikker innom, ( og etter å ha tatt en telefon til snille mamma og sjekket at hun har en ekstra iskake i fryeren…), legger jeg meg til å sove. 

Gleder meg veldig til å se min mellomste i fin dress i morgen! Det blir en stor dag med masse stolthet!!! 
Også lever jeg litt i trua på at ammetåke er helt greit i noen år til. Oppfordrer alle til å dobbelsjekke klokkeslett, sted og tid heretter hvis jeg hardnakket påstår noe.

God natt✌🏼💗
Klem fra meg