Anmeldelser

18.08.2021
Foto: Emilie Tallakstad
Foto: Emilie Tallakstad

REKLAME FOR EGEN BOK!

Altså... med en blogg og et stykk utgitt bok som jeg er meget stolt av, tar jeg meg friheten til å skryte litt! Den som ikke liker selvskryt må slutte å lese her:)

Sterk & Fri har vært på markedet siden 20.05.21, og over halve opplaget er utsolgt per 18.08.21.

Boken er ute på nettbokhandleren Akademika, Haugen bok, samt på Norli Revetal og ARK Larvik (straks!). I tillegg selges boka over disk på SPAR Svarstad og Hvittingfoss, på Kick Treningssenter og både Kan Kam frisør Svarstad, Svarstad blomster og Monicas frisør i Hvittingfoss. Det er med andre ord ikke noe problem å få tak i Sterk & Fri, he he!

De som kjøper boken direkte fra meg, får den levert / tilsendt med personlig hilsen og en deilig te:) Jeg synes dette er det aller koseligste med "jobben"! Mange sender en melding og betaler med vips. Andre bestiller på hjemmesiden. 

Jeg får stadig tilbakemeldinger fra lesere, og bad tidligere denne uken om anmeldelse fra noen som har lest boka. Anmeldelsene skal postes på Boknett- nettsiden der bokhandlere og bibliotek finner ut hvilke bøker de skal ta inn for høsten, som jo er høytid for gode bøker, lesing og innekos.

Ble så glad for anmeldelsene at jeg poster to av dem her:


"Lettlest selvhjelpsbok som jeg bruker ofte. Forfatteren skriver om sitt eget liv som ble overfylt av hverdagsstress. Boka gir oss lesere 10 enkle grep for å ta livet tilbake med ro, balanse og energi.Personlig har jeg hatt stor nytte av yogaøvelser og pusteteknikker for å roe ned stress. Anbefales".                                                   Sissel (62).


"Jeg bare elsker boka "Sterk & Fri" for dens oppbygning med en kombinasjon av forfatterens opplevelser og erfaringer og faktabasert innhold. Mye av det Hanne beskriver, er ting man lett kan kjenne seg igjen i. Den indre negative stemmen, stresset som følger deg inn i situasjoner hvor det er helt unødvendig og den evige dårlige samvittigheten. Ofte kan man tenke at det krever store omveltninger og mye tid for å endre tankemønster og være mer tilstede, men denne boka gir deg enkle tips forklart på en god måte. Og du kan plukke ut og velge teknikker som passer deg, som å ta fem minutter i løpet av en hektisk hverdag til å rett og slett puste og senke skuldrene. Dette er ikke en bok man bare leser fra perm til perm, for så å la den stå i bokhylla og samle støv. Det er en bok man kan ta opp igjen og igjen, og bruke som oppslagsverk etter behov. En investering i helse rett og slett".                                                        Trine (44).


Tusen takk!! Det varmer hjertet mitt! 

Stor varm klem fra Hanne