Alt går sin gang

04.04.2020

Her er det ikke så altfor mye spennende å melde, alt går sin gang.

Dagene flyr avsted. Mari har sine rutiner med soving, spising og legging, ja, sånn noenlunde i hvert fall.

I dag avsluttet vi modulen om våren, detox, lever og galleblære med en fin videokonferanse. Sender en stor takk til Anneli Mjøen som har kastet seg rundt og gjort om kurset til å gå på nett. Det har fungert kjempefint, og jeg er så glad for at jeg slang meg med. Holistisk yoga altså, anbefales varmt.
Føler i grunnen at jeg slenger meg med på det meste om dagen. Herlighet så mange muligheter som finnes der ute, akkurat nå er jeg som en magnet som trekker alt til meg. Men det som kommer til meg handler om yoga og skriving, som er mine mål for 2020, så feil får det uansett ikke blitt.

Terrasse-prosjektet er i full sving, mannen min ligger ikke på latsida. Og når pappaen min også trår til, ja da har du to effektive typer av samme sort. Det er kjempegøy, gleder meg skikkelig til å ta med morgenkaffe og avisa ut der på morgenen.

Lørdag i dag. Emil og jeg har som mål å tømme fryseren før vi tar påskehandelen neste uke. En hyllest til både miljøet og lommeboka. Det føles fint. Blir en spennende kombinasjon av kålrotstappe og chilisuppe i kveld, he he.
Hva skal dere ha til middag?
Klem, H