Å lage en fin dag

10.01.2022

Endelig mandag, sier Stordalen! Og jeg er enig! Og særlig når en har jobbet hele helgen og rett og slett starter den nye uka med å ta seg fri:)

Når jeg har jobbet to-tre langvakter i strekk, blir jeg sirup-treg dagen etter. Morgenen er seeeig. Herlighet, mårrakaffen tar en halvtime, legobygging, frokost, ut av pysjen... Det var så vidt Mari rakk barnehagen til kjernetida i dag (enda hun våknet før 06.00)!

Etter levering (på akebrett- veldig populært!), ble det en times fin gåtur på Holemyra- det flotte turstedet vårt her i Svarstad. Det var nydelig vintervær- mildt og vakkert. Vi er heldige som har denne perlen!

YogaNidra og Yoga hjemme etter tur med levende lys og stillhet. Sånt er også hverdagsluksus!! 

Jeg har fått tilgang på flere nye Nidraer nå, og tester dem ut en etter en- det er utrolig deilig- har blitt helt avhengig av å ta en hvil i løpet av dagen. Det er nytt for meg- men jeg merker virkelig effekten etter å ha blitt guidet ned i dyp avspenning / yogisk søvn. Rett og slett batterilading de lux!

Også... sist men ikke minst... massasje en god time på benken til Annabel på Kick Treningssenter. Det kunne ikke ha passet bedre i dag, da jeg har gått med en trigger i øvre del av ryggen en lang stund. Den fikk det i dag, for å si det sånn. Nå er det ømt- men kjenner at det jobbes! Håper den forsvinner like fort som den kom!

Vi har blitt påvirket av pandemien på ulike måter. I kveld skulle jeg ha startet opp med Yogakurs på Klokkergården i Svarstad, men nå må vi vente på nye beskjeder om oppstart av yogakurs og gruppetrening. Jeg har akkurat sittet med boken min nå og planlagt første kurskveld- krysser alt jeg har for at vi skal kunne sette i gang mandag om ei uke!

Nå har mannen kommet hjem fra skitur, laget seg mat- og jeg blir helt sulten av lukta. På tide å logge av, spise og etter hvert komme seg i seng her!

Mener du også at det er noe i utsagnet "Endelig mandag"? 

Gleder du deg mest til ukesstart eller ukesslutt?

Klem, H