Å la humla suse

02.09.2021

Turnuslivet har sine fordeler og bakdeler- men er jo greit å trekke fram det som er positivt! 

For på en dag som denne- nydelig høstsol og "alle andre" er på jobb- er det helt fantastisk å ha FRI!!!

Før hadde jeg alltid masse planer på fridagene mine- treffe folk, være med på ting, kjøre et sted.... nå er det sjeldent at jeg legger planer. Dagen flyr jo likevel:) Og jeg kjeder meg jo aldri, he he!

Det diggeste som finns er å la humla suse på fridager. Ha huset for seg selv, lese bok, sitte i sola, ligge på yogamatta, gå en tur, ta en telefon, besøke noen spontant... alt etter som jeg har lyst!

Det er så lett å trekke fram hvor kjedelig det er å måtte reise på jobb i helger og røde dager, det kolliderer alltid med noe annet en har lyst til. Men så er det dager som denne som gir ettertanke og litt ekstra takknemlighet til turnuslivet.

Det å ha FRI sånn midt i uka er rett og slett hverdagslykke, også tror jeg vi alle har godt av å ha noen åpne rom i kalenderen, ta ting som de kommer, leve litt saktere uten å se på klokka.

Er det flere som jobber turnus?

Ha en nydelig dag, og du kan selvsagt prøve å la humla suse litt selv om du er på jobb også... Rusle litt ut i pausa, prøve å ikke legge alle møter tett etter hverandre. Kanskje ta et møte gående i naturen- walk the talk, om det lar seg gjøre?

Ha det!

Hanne